Links

MLDV
Officiële website van kinesitherapeuten, fysiotherapeuten en oedeem therapeuten gespecialiseerd in manuele lymfe (lymphe) drainage ad modum Vodder

   

NSA
Het NSA verzorgt cursorisch onderwijs voor fysiotherapeuten in Nederland, Duitsland, en Zwitserland.
De cursus is gericht op het onderzoek en de behandeling van de meest voorkomende klinische beelden in het nek-, schouder- en armgebied.

   

Marsman
Een visie op de Marsman-methode

   
myopain

Dry Needling Systems
Alles wat u wilt weten over Dry Needling

   

Regionaal Genootschap Fysiotherapie Noord Holland
Hier vindt u informatie over fysiotherapie, bestuurszaken, CvO zaken, ledeninformatie en informatie vanuit het regiokantoor.

   

Fysiotherapie.nl
Deze website is een initiatief van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Op deze site maakt u kennis met de fysiotherapeut en zijn vakgebied. Kom meer te weten over hoe de fysiotherapeut u kan adviseren, behandelen en begeleiden.

   

Vodderschool
De Dr. Vodderschool België/Nederland organiseert in samenwerking met de Virginia Cool School voor Manuele Lymfe Drainage, originele Voddermethode in opleidingen van Manuele Lymfdrainage volgens Vodder, parasympathicus evolutie ®, zwachtel- en bandagetechnieken en LymfTaping.

   

NVMT
De website van de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie. De NVMT is als beroepsinhoudelijke vereniging aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Voor Fysiotherapie (KNGF).